• All products are added to your cart.

Fun Factory Bouncer shake dildo 4 x 18 cm

€69,90
Fine silicone dildo with suction cup. Has three balls that move when you shake it back and forth. This gives a rare and good feeling!
Delivery time Ordered before 17h = Delivered tomorrow* (NL)
Ordered before 17:00 = delivered tomorrow (NL)! You got: 03:39 hours
Fun Factory Bouncer shake dildo 4 x 18 cm

Fine dildo with suction cup. Has three balls that move when you shake it back and forth. This gives a rare and good feeling!

There's a very good suction at the bottom that you can stick on various smooth surfaces such as the shower wall, door, glass table or counter, etc.
Also use this Fun Factory Bouncer shake well in a dildo for binding harness.

Made of body-safe soft silicone with an inside of ABS plastic.

Specifications
Material:
Body safe: Yes
Lenght:
Diameter:
Insertable length:
Safe for anal use: Yes
Suited lubricant: Only water based
Suitable for strap-on harness: Yes
Warranty: 1 year manufacturer's warranty
Reviews
Reviews
5 stars based on 1 reviews
Desiree 04-04-2018
Reviews

Wat een leuke naam, boucer shake dildo. Maar ze hebben wel gelijk, als je hem schud maakt dat wel een grappig geluid en lekker gevoel. Het is een dildo met 'bollen', hij doet wat ie doet, hij is heerlijke, mooi formaat en hij shaked dus als je hem in en uit beweegt en daardoor botst dat binnenin je nog helemaal door. Doet het helemaal prima (maar heb zelf liever iets met meer trillingen). Maar ik heb wel een hele handige tip: gebruik hem eens onder de douche! Niet per se voor in het water of dat dat nou zo lekker is, maar omdat badkamertegels superglad zijn en de bouncer een mooie platte onderkant heeft wat dus ook een zuignap is! Zo plak je hem vast aan de muur (op bips-hoogte), en gaan met die banaan ;) beetje (waterbasis!!!) glijmiddel is misschien wel handig. En als je klaar bent, zie hem er dan maar eens af te krijgen, want hij plakt super goed... ook leuk om te proberen op gladde (glazen) tafel, aanrecht en hij kan ook nog als voorbinddildo in een harnas :)

5 stars based on 1 reviews