• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Anaaltoys

Deze toys zijn speciaal door Euphoria geselecteerd voor anaal. Ze zijn breder aan de onderkant waardoor ze niet naar binnen kunnen schieten. Van klein tot groot, vibrerend of niet. Alles voor anaal kun je hier vinden! Lastig kiezen? We adviseren je graag!
Merken
Diameter
Lengte
Kleur
Materiaal
Eigenschappen

Anaaltoys

De Beste Anaal Toys Online Kopen

TIP: Lees ook eens onze blogpost over anale seks (klik hier)

Wist je dat bijna de helft van alle toys die we verkopen voor anaal bedoeld zijn? Het is een zeer populaire categorie voor dames en steeds meer heren ontdekken ook dat anale stimulatie fijn kan zijn! Gewoon extra, ondeugende stimulatie tijdens de seks of zelfs anale orgasmes / prostaatorgasmes zijn voor vrouwen en mannen mogelijk.

Gebruik altijd een prettig glijmiddel bij anale seks en speeltjes. Er is zelfs glijmiddel speciaal gemaakt voor anaal gebruik. Bij siliconen speeltjes gebruik je het best alleen glijmiddel op waterbasis  of glijmiddel wat er speciaal voor gemaakt is. Siliconen glijmiddel kan namelijk je speeltje aantasten waardoor deze vies en plakkerig wordt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Bij Euphoria hebben we bijna 200 verschillende toys die geschikt zijn voor anaal. Keuze genoeg dus!  Belangrijk is wel dat de onderkant breder is dan het speeltje zelf, zo kan deze niet naar binnen schieten. Kom je er toch niet helemaal uit of heb je een vraag over een bepaald product? Aarzel dan niet om ons om advies te vragen! Online kan dit op de website, via mail of whatsapp of op social media. Ook kun je langskomen in onze winkel in Heerenveen.