• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beppy Wet Tampons

1 / 2
€18,50
Beppy Tampons zijn ontworpen zodat er geen touwtje zichtbaar is tijdens je menstruatie. Bovendien kun je met deze tampons seks hebben tijdens je menstruatie zonder kliederboel.
Levertijd Voor 23.59u besteld = morgen in huis*
Beppy Wet Tampons

De Beppy Tampons zijn een fenomeen. Een tampon die je volledig onzichtbaar (zonder touwtje) en onvoelbaar (hoog in de vagina) inbrengt. Zowel je partner als jij zullen de Beppy tampons niet voelen zitten. Ideaal voor sport, zwemmen, seks, sauna of naaktrecreatie. Geen touwtjes meer, wel menstruatie opvangen. 

Beppy's bestaan in 2 soorten: Wet en Dry. Dit zijn de Beppy Wet tampons. Deze zijn voorzien van een klein laagje glijmiddel om het inbrengen makkelijker te maken. Ook is er een terughaal-lusje om het verwijderen ook makkelijker te maken. 

Het inbrengen en verwijderen van Beppy's is even een handigheidje. In de handleiding staat duidelijk omschreven wat de beste manieren zijn. Kort gezegd breng je de Beppy's zo hoog mogelijk in de vagina in: tegen de baarmoedermond. Een Beppy Tampon verwijderen doe je door een beetje te persen met je bekkenbodemspieren en te grijpen met 1 of 2 vingers. 

Zelfs als het je echt niet lukt is er altijd een noodoplossing: spoelen met een beetje water. De tampon wordt zwaarder en daardoor komt hij er veel makkelijker uit (met de zwaartekracht). 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen