• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Boo Waterbased Neutral

€17,90
Glijmiddel van Boo op waterbasis. Ideaal in combinatie met seksspeeltjes en natuurlijk ook tijdens de seks. In handige pompflacon dus gemakkelijk te doseren.
Levertijd (tijdelijk) niet leverbaar
Boo Waterbased Neutral

Heel fijn glijmiddel wat ideaal is om te gebruiken met sekkspeeltjes. Seksspeeltjes gemaakt van siliconen kunnen namelijk niet samen gebruikt worden met siliconen glijmiddel, dit tast het materiaal aan. 

Daarom kun je voor bij seksspeeltjes beter een glijmiddel op waterbasis gebruiken en dan is dit glijmiddel van Boo een hele goede keuze! Het is een hele goede kwaliteit glijmiddel, blijft lang glad en plakt een beetje, maar als je het opnieuw aanbrengt merk je er niks meer van. Goed alternatief voor Pjur Aqua glijmiddel, wat iets minder lang glad blijft. 

Verder zit het glijmiddel in een handige sprayflacon, zo kun je precies bepalen hoeveel jij wil gebruiken en dit makkelijk doseren.

Specificaties
Soort glijmiddel: Waterbasis
Inhoud: 50, 150, 250, 500 en 1000 ml
Veilig met seksspeeltjes: Ja
Veilig voor gebruik met condooms: Ja
Geschikt voor anaal: Ja
Geschikt voor vaginaal: Ja
Reviews
Reviews
4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
M. 04-04-2018
Reviews

Voor het glijden met onze siliconen speeltje gebruiken mijn vrouw en ik dit glijmiddel. Blijft niet zo lang glad als Pjur siliconen, maar deze kan wel met alle speeltjes gebruikt worden. Wordt een beetje plakkerig na 5-10 minuten. Gewoon opnieuw aanbrengen en je merkt er niets meer van. Pjur Aqua (ook waterbasis) droogt sneller op, maar in elk geval niet plakkerig. Maar deze is goedkoper!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen