• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Clone A Willy Kit - Eigen penis van chocola

€29,95
Met de Clone A Willy Kit Chocolade maak jij je eigen penis van chocola. Deze letterlijk heerlijke kopie van jouw eigen penis kun je vervolgens cadeau doen. Maak ook een chocolade versie van je penis om op te zuigen en aan te likken.
Levertijd (tijdelijk) niet leverbaar
Clone A Willy Kit - Eigen penis van chocola

Clone A Willy staat bekend om het maken van een levensechte dildo/kopie van je penis. Maar ze hebben deze set ook in deze heerlijke chocolade variant. Om te smullen! Je maakt eerst een mal van je stijve penis, houd hem daar 60 tot 90 seconden op z'n plek. En giet de mal vervolgens vol met overheerlijke chocola. 

De set is compleet en je hebt alle benodigdheden om je eigen penis van chocola te maken. Bovendien zitten er zeer duidelijke instructies bij. De materialen voor de mal zijn lichaamsveilig en niet irriterend voor penis. De chocola is echte chocola en is dus eetbaar. 

Geschikt voor alle formaten en tot op zekere hoogte ook voor kromme penissen. 

Ingredients: Sugar, palm kernal and partially hydrogenated palm oils, whey, cocoa, nonfat milk, sorbitan monostearate and soya lecithin emulsifiers, vanillin (an artificial flavor), pure vanilla, fat, sodium, total carbohydrate, calcium, iron, protein

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen