• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Clone A Willy Kit - The Original

1 / 3
€47,95 €45,00
Maak een vibrerende kopie van je (partner's) penis met de Clone A Willy Kit - The Original. Met een duidelijke handleiding lukt het iedereen. Maak een levensecht exemplaar en gebruik eventueel de bijgeleverde vibrator om 'm te laten trillen.
Levertijd Voor 15.00u besteld = morgen in huis*
Clone A Willy Kit - The Original

Maak ook een dildo van je penis! Deze complete set bevat alles om een perfecte kopie van een echte penis te maken. Er wordt een duidelijke instructie bij de Clone A Willy Kit geleverd. Je maakt eerst een mal door de penis 60 tot 90 seconden in modelleer-gel te plaatsen. Daarna mix je het met het lichaamsveilige materiaal en laat je het drogen. Vlak na het vullen van de mal met het lichaamsveilige materiaal, kun je desgewenst de vibrator in het materiaal laten zakken. Zo maak je je eigen vibrerende dildo!

Voor het maken van deze dildo wordt gebruik gemaakt van materialen die aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Lichaamsveilige materialen die niet gevaarlijk of irriterend zijn.

De Clone A Willy Kit - The Original is geschikt voor iedere maat. Ook een beetje kromme penissen zijn geen probleem. Eventuele piercings voor gebruik verwijderen. Maak ook een dildo van je (partner's) penis! Zeer geschikt als cadeau (zowel de set als het resultaat).

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen