• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Guilty Pleasure Complete bed-bondage set

€49,95
• Bind je partner vast of laat je vastbinden, waar en wanneer je wil!
• Te gebruiken zonder te boren, spijlen aan je bed of haken in de muur
• Geschikt voor (bijna) alle maten matrassen, in lengte verstelbaar.
• Speel je eigen Fifty Shades of Grey spel
Levertijd (tijdelijk) niet leverbaar
Guilty Pleasure Complete bed-bondage set

Zelf thuis je eigen Fifty Shades of Grey rollenspel uitvoeren, maar iets minder budget dan Mr. Grey? Of geen speelkamer tot je beschikking? Tover dan je slaapkamer om tot een waar BDSM-paradijs met deze complete bed bondage set. Je kunt je partner op veel verschillende manieren vastbinden en samen de spannendste avonturen beleven in jullie eigen 'playroom'!

Hoe werkt het?

De banden van de bondage set gaan onder je matras door en houden zichzelf op hun plek, je hebt hier dus geen bed met spijlen voor nodig en je hoeft ook geen gaten te boren of met haken aan de slag. Aan de uiteinden van de banden kun je met kliksluiting de boeien vastmaken. De banden voor onder het matras zijn in lengte verstelbaar, zo zijn ze geschikt voor (bijna) elk matras. 

De boeien voor om je polsen en enkels maak je met klittenband vast, zo past het dus iedereen, of je nou dunne of brede polsen/enkels hebt. 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
RJ 24-12-2018
Reviews

Ik ben nieuw in de BDSM maar mijn vriendin heeft mij er voor geënthousiasmeerd. Ons bed is 160 breed en je kan deze set makkelijk onder je matras leggen (en laten). Hij is makkelijk te verstellen!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen