• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Secret Vibe 2 - trileitje met afstandbediening

€79,90
De Dorcel Secret Vibe 2 is oplaadbaar en gemaakt van lichaamsveilige siliconen! Een fluisterstille, maar krachtige vibrator met een afstandbediening. Geef de controle uit handen en speel spannende spelletjes
Levertijd (tijdelijk) niet leverbaar
Secret Vibe 2 - trileitje met afstandbediening

De Secret Vibe 2 is oplaadbaar en gemaakt van 100% lichaamsveilige siliconen. Dat maakt hem beter dan de meeste vibrerende eitjes. Veruit de meeste eitjes zijn gemaakt van ABS (plastic) en werken nog op batterijen. Doordat de Secret Vibe 2 oplaadbaar is, heeft hij veel meer power. Bovendien is het siliconen materiaal veel zachter dan het ABS plastic van goedkopere modellen.

Met of zonder afstandbediening te gebruiken

Je kunt de Dorcel Secret Vibe 2 met óf zonder afstandbediening gebruiken. Bedoeld om in te brengen en vervolgens andere dingen te gaan doen. Draag hem bijvoorbeeld in een restaurant of als je op visite gaat! Je kunt de afstandbediening aan je partner geven of hou de controle zelf in de hand. Het bereik van de afstandbediening is 5 meter. 

Naast vaginaal kun je het eitje ook goed clitoraal gebruiken. Hij voelt zacht aan, maar de vibraties zijn dankzij de oplaadbare accu intens. Desondanks blijft hij fluisterstil. Als je deze draagt zal niemand het horen. 

Spannende spelletjes met de Secret Vibe 2

Je kunt het met de Dorcel Secret Vibe 2 zo spannend maken als je zelf wilt. Vibrerende eitjes zijn zeer populair en met de Secret Vibe 2 heb je een goed exemplaar bemachtigd. Populaire situaties om hem te gebruiken: in een restaurant, op visite, tijdens het shoppen, boodschappen doen, opdrachten uitvoeren of ...wees creatief! 

De bediening van de Secret Vibe 2

Je bedient de Secret Vibe heel eenvoudig. Zet eerst het eitje zelf aan door de knop op het eitje ingedrukt te houden. Hij staat nu op stand-by. Zet ook de afstandbediening aan, die staat nu ook op stand-by. Zodra je de vibratie-knop indrukt op de afstandbediening, begint de Secret Vibe met het eerste patroon. Je kunt de Secret Vibe ook aan- en uitzetten met de afstandbediening door op de powerknop te drukken. 

Zonder afstandbediening bedien je de Secret Vibe eenvoudig met de knop op het eitje zelf. Nadat hij op standby staat, kun je ook kiezen uit de 8 verschillende patronen.

Specificaties van de Secret Vibe 2

Totale lengte: 14.5 cm
Diameter: 3.5 cm
Materiaal: Siliconen (zacht, anti-allergeen en hygiënisch)
Oplaadbaar: Ja
Vibratiestanden: Ja, 8 verschillende patronen
Waterdicht: Ja, volledig
Power: Oplaadbaar
Bereik afstandbediening: ± 5 meter
Power afstandbediening: 3V knoopcelbatterij CR2032 (inclusief)
Garantie: 1 jaar garantie op de Dorcel Secret Vibe 2

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Specificaties
Materiaal: Siliconen
Lichaamsveilig: Ja
Power: Oplaadbaar
Lengte: 14.5 cm
Diameter: 3.5 cm
Inbrenglengte: 8.0 cm
Aantal standen: 8
Waterproof: Volledig waterdicht
Veilig voor anaal: Nee
Geschikt glijmiddel: Alleen waterbasis
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie