• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Get Real Realistische dildo 8" (20,5 x 5,0 cm) met ballen

€29,95
• Dikke dildo à 5,0 cm diameter
• 20,5 cm lang (excl. zuignap)
• Inbrenglengte ± 18,5 cm!
• Lichaamsveilig PVC (ftalaatvrij)
Levertijd (tijdelijk) niet leverbaar
Get Real Realistische dildo 8" (20,5 x 5,0 cm) met ballen

Ben jij geen beginner en lust jij wel een maatje meer? Deze grote Get Real 8" Cock with Balls is zeker aan de maat. Met zijn 18,5 cm in te brengen lengte en een diameter van maar liefst 5,0 cm is het een zeer fors exemplaar. De vorm van de eikel stimuleert de g-spot of p-spot erg goed.

De Get Real 8" Dildo met ballen is geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik en de krachtige zuignap biedt nog meer opties. Je denkt natuurlijk gelijk aan gladde oppervlakken, maar vergeet ook niet dat het hem direct geschikt maakt voor een universeel voorbindharnas. Perfect voor wanneer je jouw partner eens wil nemen met een forse dildo.

Deze dildo is gemaakt van lichaamsveilig PVC zonder ftalaten. Dat betekent niet hetzelfde als 'deze dildo is weekmakervrij'. Sommige websites geven daarover verkeerde informatie! In élk flexibel product van PVC (van speeltjes tot je vinyl-vloer in je bijkeuken) zitten nou eenmaal weekmakers. Het is de vraag of de fabrikant heeft gekozen voor veilige varianten. Er zijn namelijk prima beschikbare alternatieven voor de ftalaten die vroeger gebruikt werden. De betere fabrikanten hebben daar gelukkig een omslag in gemaakt.  En dat is ook het geval bij al onze speeltjes. Je kunt deze dildo dus veilig gebruiken - zelfs bij heel intensief gebruik - zolang je maar wilt!

Specificaties
Materiaal: PVC - ftalaatvrij
Lichaamsveilig: Ja
Lengte: 20,5 cm
Diameter: 5,0 cm
Inbrenglengte: 18,5 cm
Veilig voor anaal: Ja
Geschikt glijmiddel: Alle soorten
Geschikt voor voorbindharnas: Ja
Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie
Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen