• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

King Active - doosje à 2 caps

€15,95
King Active is de beste werkende libidopil ter wereld en kan heeft tot 72 uur lang een zeer positief effect op het libido! Koop nu! Te bestellen vanaf 2 capsules!
Levertijd Voor 23.59u besteld = morgen in huis*
Voor 23:59 besteld = morgen in huis (NL)! Je hebt nog: 03:39 uur
King Active - doosje à 2 caps

King Active libidopillen zorgen voor langere, gevoeligere en heftigere seks. Het ondersteunt de seksdrive en versterkt erecties & potentie. De perfecte combinatie! Hoe langer de erectie kan aanhouden, des te intenser het genot! Bovendien is een goed doorbloede en zeer harde penis extra gevoelig voor prikkelingen. Door de erectieproblemen uit handen te nemen zal dit middel ook bijdragen aan het zelfvertrouwen van de man en daardoor de prestaties in bed nog beter maken! 

King Active werkt meestal binnen 30 minuten en het effect kan 3 dagen (72 uur) aanhouden. Je mag dan ook niet meer dan 1 capsule per 3 dagen slikken. Tijdens die 3 dagen heb je een verhoogde seksdrive en zijn je erecties harder & kun je gemakkelijk opnieuw een erectie krijgen.

De ingrediënten in de King Active erectiepil zijn 100% natuurlijk en werken ondersteunend én stimulerend. Deze natuurlijke ingrediënten stimuleren lichaam en geest en ondersteunen daardoor de potentie. Voor een optimale werking is het aanbevolen om King Active drie kwartier van te voren in te nemen. Na 45 minuten zul je het zeer positieve effect op het libido merken en daarna de doorbloeding naar de penis. 

KING ACTIVE IS SAMENGESTELD UIT KRACHTIGE EN 100% NATUURLIJKE KRUIDEN

  • De formule ondersteunt de erectie en de seksuele prestatie

  • Versterking lustgevoelens en libido

  • Ondersteunt de doorstroming en uithoudingsvermogen

  • Langere sex en meerdere hoogtepunten

  • Intensere orgasmes

  • Vitaliteit en energie: verkrijg makkelijker opnieuw een erectie.

INNAME

Het beste is om King Active in te nemen met een glas water. Voor een optimale werking dient King Active te worden ingenomen op een nuchtere maag of een niet te volle maag, tenminste 2 uur na de laatste maaltijd. King Active werkt snel; King Active werkt al na 30 minuten en kan wel werken tm 72 uur. De aanbevolen dosis is 1 capsule per 3 dagen. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Lees voor meer informatie de bijsluiter van King Active. King Active niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar.

PRODUCTIE

King Active wordt geproduceerd in Azië, en wordt strikt gecontroleerd voor zijn beste kwaliteit voor een hoogwaardig voedingssupplement, waaronder:

  • GMP kwaliteitsborgingssysteem (goede wijze van produceren);

  • ISO 22000-standaard op gebied van voedselveiligheid;

  • HACCP standaard.

INGREDIËNTEN VAN KING ACTIVE 500 MG:
Droge extracten van 100% natuurlijke kruiden Epimedium 120mg, Red Ginseng 70mg, Amerikaanse Ginseng 70mg, Wild Yam 40mg, Lycium/Wolfberry fruit 40mg, Rou Cong Rong 30mg, Chinese Raspberry 30mg, Gordon Euryale Seed 20mg, Schisandra 20mg, Poria 15mg, Longan Aril 15 mg, Xyiltol 30mg.

Niet gebruiken bij:
Hoge bloeddruk, hart- of vaatziekten, tijdens of na zwangerschap, problemen bij het urineren, suikerziekte, sommige medicijnen. Bij twijfel altijd overleggen met je (behandelend) arts! Niet combineren met opwekkende middelen en/of overmatig alcoholgebruik. Lees voor gebruik altijd de bijsluiter! 

King Active is een heel goed werkend natuurlijk alternatief voor viagra, kamagra, camagra, sildenafil, tadalafil.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen