• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze winkel Heerenveen

Euphoria is de meest toegankelijke en laagdrempelige sexshop van Friesland. Je vindt erotiekwinkel Euphoria aan de Lindegracht 43 in Heerenveen. In onze nette sexshop kunnen dames én heren terecht voor (ont)spannende producten, cadeaus & advies. Ons assortiment omvat o.a.: sexy lingerie, dildo's, vibrators, toys, massageolie, glijmiddel, condooms en andere intieme producten die iets geweldigs zullen toevoegen aan jouw seksleven!

De winkel is laagdrempelig door de keuze voor een open en lichte uitstraling: iedereen (man/vrouw, jong/oud) is welkom om binnen te stappen en er is altijd gratis koffie en thee voor onze klanten. 

Door onze uitgebreide webshop hoef je niet per sé langs te komen in Heerenveen om te kunnen profiteren van het beste aanbod & goede service. Je shopt net zo makkelijk vanuit je luie stoel de beste seksspeeltjes, lingerie en meer. Heb je vragen of advies nodig? Het is heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Bij Euphoria helpen we je ook graag online om een goede keuze te maken. 

Reguliere openingstijden Euphoria (winkel)

Maandag:

gesloten

Dinsdag:

11:00 - 18:00

Woensdag:

11:00 - 18:00

Donderdag:

11:00 - 21:00

Vrijdag:

11:00 - 18:00

Zaterdag:

11:00 - 17:00

Normale zondag:

gesloten

 

 

Euphoria: de eerste gecrowdfunde erotiekwinkel van Nederland

Euphoria is van de grond gekomen dankzij 59 dappere investeerders die met crowdfunding via CrowdAboutNow mogelijk hebben gemaakt dat de winkel, webshop en homeparty's van start konden gaan. Sinds februari 2016 is onze winkel geopend en zijn we druk bezig ons assortiment uit te breiden. Euphoria is de eerste en enige erotiekwinkel in Nederland gestart met crowdfunding: en daar zijn we ontzettend trots op! 

Graag tot ziens in onze winkel!

Euphoria (winkel)
Lindegracht 43
8441GK Heerenveen