• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Onze winkel Heerenveen

Euphoria is de meest toegankelijke en laagdrempelige sexshop van Friesland. Je vindt erotiekwinkel Euphoria aan de Lindegracht 43 in Heerenveen. In onze nette sexshop kunnen dames én heren terecht voor (ont)spannende producten, cadeaus & advies. Ons assortiment omvat o.a.: sexy lingerie, dildo's, vibrators, toys, massageolie, glijmiddel, condooms en andere intieme producten die iets geweldigs zullen toevoegen aan jouw seksleven!

De winkel is laagdrempelig door de keuze voor een open en lichte uitstraling: iedereen (man/vrouw, jong/oud) is welkom om binnen te stappen en er is altijd gratis koffie en thee voor onze klanten. 

Door onze uitgebreide webshop hoef je niet per sé langs te komen in Heerenveen om te kunnen profiteren van het beste aanbod & goede service. Je shopt net zo makkelijk vanuit je luie stoel de beste seksspeeltjes, lingerie en meer. Heb je vragen of advies nodig? Het is heel eenvoudig om contact met ons op te nemen. Bij Euphoria helpen we je ook graag online om een goede keuze te maken. 

Reguliere openingstijden Euphoria

Maandag:

gesloten

Dinsdag:

11:00 - 18:00

Woensdag:

11:00 - 18:00

Donderdag:

11:00 - 21:00

Vrijdag:

11:00 - 21:00 (nieuw!)

Zaterdag:

11:00 - 17:00

Normale zondag:

gesloten

 

 

Zondag 26 mei:

13:00 - 17:00

 

 

Euphoria: de eerste gecrowdfunde erotiekwinkel van Nederland

Euphoria is van de grond gekomen dankzij 59 dappere investeerders die met crowdfunding via CrowdAboutNow mogelijk hebben gemaakt dat de winkel, webshop en homeparty's van start konden gaan. Sinds februari 2016 is onze winkel geopend en zijn we druk bezig ons assortiment uit te breiden. Euphoria is de eerste en enige erotiekwinkel in Nederland gestart met crowdfunding: en daar zijn we ontzettend trots op! 

Graag tot ziens in onze winkel!

Euphoria (winkel)
Lindegracht 43
8441GK Heerenveen 

Mark Muller - ondernemer bij Euphoria

Over de ondernemer

Hoi! Mijn naam is Mark Muller en ik ben de eigenaar van Euphoria. Ik sta altijd met veel plezier in de winkel! Grote kans dat je mij tegenkomt in de winkel. Het kan zijn dat je op sommige momenten iemand anders tegenkomt bij Euphoria. Mijn vrouw Fardau springt af en toe bij en het kan ook zijn dat je Diana tegenkomt in de winkel.

Ik ben op het idee gekomen om een erotiekwinkel te beginnen in Heerenveen omdat ik graag iets bijzonders en leuks wilde doen daar waar mijn interesse en passie liggen en natuurlijk omdat ik hier een grote kans zie: De meeste erotiekwinkels, zeker in Noord-Nederland, zijn van de oude stempel: ze zitten weggestopt in een steegje en hebben gordijntjes of dichtgetimmerde etalages. Alles onder het mom van 'discretie voor je klanten'. Ons motto is dat je met zo'n uitstraling weinig klanten overhoud. Een dichte etalage houdt het hele idee dat een erotiekwinkel iets is dat 'vies' is onnodig overeind. Bovendien nodigt het niet uit om naar binnen te stappen. Bij Euphoria pakken we dat anders aan:

Bijna iedereen heeft (een gezonde) interesse in seks en seksualiteit. Met Euphoria wil ik laten zien dat er tegenwoordig hele mooie erotische producten zijn en dat deze gezien mogen worden! De uitstraling van de winkel is open en licht. We hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment van kwaliteitsproducten die echt iets kunnen bijdragen aan jouw seksleven! Alles voor de moderne man of vrouw die iets extra's wil of nodig heeft. Onder het genot van een bakje koffie of thee (gratis voor elke bezoeker) nemen we rustig de tijd om het perfecte product voor je uit te zoeken of kletsen we gewoon even over de leuke dingen van het leven! Bij Euphoria is alles bespreekbaar aan de koffietafel en taboe's zijn hier niet aanwezig.

Goed... Ik wilde hier een verhaal over mezelf vertellen en nu heb ik het alweer over de winkel! Ik denk dat je dat kan plaatsen als echte passie! Ik heb mijn hart gevolgd in de keuze om te beginnen met Euphoria. Ik vind liefde, seks en muziek de mooiste dingen in het leven en wat is er nou mooier om daar iets mee te doen! (Naast ondernemer ben ik ook hobby-muzikant en speel ik basgitaar bij twee bands)
Ik kan al heel lang goed over seks en seksualiteit praten. Dat heeft ondere andere te maken met mijn eigen biseksualiteit. Sinds ik daar zelf achter ben gekomen, ben ik daar altijd heel open over en dat betekent dat je veel vragen leert te beantwoorden.

Ja, ik ben biseksueel. Ik ben daar altijd open over en vertel er graag over, omdat ik heel graag wil zijn wie ik ben. Niet dat ik alleen maar biseksueel ben, maar het is wel een belangrijk onderdeel van mij dat ik niet wil wegstoppen. Bovendien wil ik het doen als voorbeeld voor anderen. Daarom geef ik, zo vaak als ik kan, als vrijwilliger voorlichting voor het COC Friesland over LHBT (vooral op scholen). LHBT staat voor: Lesbisch, Homoseksueel, Biseksueel en Transgender/Transseksueel. Op deze voorlichting zijn voor mij twee dingen heel belangrijk: laten zien dat er LHBT'ers bestaan en mensen/kinderen meer laten zien dan de stereotypes en ze laten nadenken over hun eigen (voor)oordelen.

Je kunt dus wel zeggen dat seksualiteit hoog in het vaandel staat in mijn persoonlijke leven. Tel daarbij op dat ik aardig wat ervaring & interesse heb op het gebied van erotische producten. Ik weet waar ik over praat en ik kan zowel mannen, als vrouwen erg goed te woord staan.

Heel soms wordt het argument gebruikt dat een man een vrouw geen advies kan geven en vice versa. Dat wil ik hierbij graag tegenspreken:
Het verschil zit hem niet in man of vrouw, het verschil zit hem in een persoon / lichaam. Zowel tussen vrouwen als tussen mannen zitten grote verschillen in wat iemand lekker vindt. Iedereen is anders, dat merk ik elke dag in de winkel! Voor elke bezoeker is het een zoektocht naar een geschikt product dat aan de verwachtingen voldoet en daar helpen we graag bij.

Met dit lange verhaal hoop ik de drempel om de winkel een keer binnen te stappen te verlagen door te laten zien dat we bij Euphoria erg open zijn, veel ervaring hebben en iedereen goed te woord kunnen staan. Euphoria is een winkel met spannende producten, maar het is niet spannend om naar binnen te komen.

Jong of oud, man of vrouw, hetero of LHBT, alleen of samen: iedereen is welkom bij Euphoria en kan rekenen op dezelfde open en relaxte sfeer.

Graag tot ziens bij Euphoria!
Mark Muller

Euphoria
Lindegracht 43
8441GK Heerenveen
www.euphoria-erotiek.nl