• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & Retouren

Je kunt bij Euphoria van de volgende dingen uitgaan:

  • Altijd verpakt in discrete, bruine doos
  • Nooit onze bedrijfsnaam als afzender
  • Nooit bij de buren bezorgd
  • Altijd mogelijkheid voor PostNL afhaalpunt

Ons team staat altijd klaar voor het beantwoorden van al je vragen

Verzendkosten

Besteding van: 
€0 tot €80
Vanaf €80
Vanaf €249
 Afhalen in onze winkel (Heerenveen)
GRATIS
- -
 Standaard verzending NL (niet bij buren)
€ 4,99

GRATIS

-
 PostNL PakjeGemak (afhaalpunt)
 
€ 4,49

GRATIS

-
 EUR: BE / DE / LUX (+1 werkdag)
€ 9,99
GRATIS -
 EUR: UK / AUT /DK / FR / IT / PRT / ESP / CZ / SK
€ 14,99
€ 14,99
GRATIS
 EUR: FIN / SWE / PL / SI / IRL / HU
€ 19,99
€ 19,99 GRATIS
 EUR: BG / LV / EST / LTU / RO
€ 29,99
€ 29,99 GRATIS
 WORLDWIDE SHIPPING + Rest EUR 
€ 29,99 € 29,99 GRATIS

 

PostNL PakjeGemak - en overige opties

Klanten binnen Nederland kunnen gebruik maken van extra veel gemak via PostNL. Zo is het mogelijk je eigen afleverdatum en soms zelfs tijdvak te kiezen. Avondlevering, ochtendlevering of kies voor het afhalen van je besteling bij een PostNL-afhaallocatie. Aan sommige mogelijkheden (bv. avondbezorging) zijn extra kosten verbonden. De mogelijkheden verschillen per locatie, in het bestelproces zie je automatisch welke mogelijkheden jij kunt kiezen. 

Levertijd

Wij doen altijd ons stinkende best je bestelling snel bij je af te leveren. Zie hieronder wat je kunt verwachten.

Vóór 17.00u besteld op Verwachte leverdag**
Maandag: Dinsdag
Dinsdag: Woensdag
Woensdag: Donderdag
Donderdag: Vrijdag
Vrijdag: Zaterdag
Zaterdag: Dinsdag
Zondag: Dinsdag

**Aan deze verwachting kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel het natuurlijk meestal goed gaat, kan er soms door drukte bij ons of PostNL (bijv. feestdagen) vertraging optreden. Op feestdagen worden er geen pakketten verzonden of bezorgd.

Retourneren

Download hier het Herroepingsformulier met Informatie rondom Retouren

LET OP: In onze branche geldt dat producten niet altijd teruggestuurd kunnen worden. Het gaat hier om uitzonderingen op het onderstaande herroepingsrecht op grond van hygiënische redenen en artikelen die van persoonlijke aard zijn. Alle seksspeeltjes, glijmiddel, condooms en sommige andere artikelen waar de verzegeling van verbroken is kunnen we (logischerwijs) niet accepteren i.v.m. hygiëne en veiligheid. 

Herroepingsrecht
14 dagen bedenktijd + 14 dagen tijd voor retoursturen

Bij een online aankoop heb je het recht om je aankoop in het echt te bekijken voordat je besluit of je jouw artikel wilt houden. Je hebt na ontvangst 14 dagen om te beslissen of je je aankopen wilt houden. Wil je afzien van de aankoop dan dien je dat binnen die periode aan ons te melden. Ná het aankondigen van je besluit om te retouren heb je nogmaals 14 dagen om je aankoop te retourneren.

Je hoeft geen reden op te geven voor je retour, maar we zullen je misschien wel vragen naar je reden. Die doen we zodat we je misschien toch nog verder helpen. En dat doen we graag! Maar je bent dus niet verplicht om een reden op te geven.

Er hangen voorwaarden vast aan het retourneren. Zo mag bijna alle kleding / lingerie gepast worden, maar alleen over je eigen ondergoed. De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden als de verzegeling verbroken is: kousen, bodystockings en panty's, seksspeeltjes in de ruimste zin van het woord, condooms, glijmiddel, tampons, menstruatiecups, SOA-testen, libidomiddelen, (stimulerende) gels e.d.

Voor uitgebreide informatie over retourrecht lees onze Algemene Voorwaarden bij het kopje herroepingsrecht en de uitsluitingen van dit herroepingsrecht daaronder.

Verzendkosten voor het retourneren op basis van het herroepingsrecht zijn voor eigen rekening.

Beschadigde of niet compleet geleverde producten

Is jouw product beschadigd of niet compleet geleverd? Dan heb je vanzelfsprekend recht op een vervangend artikel. Meld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan ons dat je geleverde product beschadigd of niet compleet is. Uiteraard betalen wij de retourkosten van het beschadigde artikel en de verzendkosten van het vervangend exemplaar.

Retouradres

Retourneren van producten kan naar:

Euphoria (of gebruik de naam: Postorder)
Lindegracht 43
8441GK Heerenveen
Nederland

Twijfel je of jouw artikel geretourneerd mag worden? Neem contact met ons op. We helpen je graag.