• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & Retouren

Je kunt bij Euphoria van de volgende dingen uitgaan:

  • Altijd geleverd in een onherkenbare, bruine doos
  • Geen plastic opvulmateriaal, alleen gerecycled papier
  • Altijd geleverd met Track & Trace
  • Keuze voor thuisbezorging of afhalen op een PostNL- of DPD-punt
  • Standaard afgeleverd in de avond tussen 17:00-22:00 uur (binnen NL)

Ons team staat altijd klaar voor het beantwoorden van al je vragen

Verzendkosten

Hieronder een handig overzicht van onze verzendkosten. ACTIE: TIJDELIJK VANAF €25 GRATIS VERZENDING!

Besteding van: 
€0 tot €25
Vanaf €25
Vanaf €249
Afhalen in onze winkel (Heerenveen)
GRATIS
- -
Nederland, België, Duitsland, Luxemburg
€ 4,99

GRATIS

-
Ver. Koninkrijk, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk
(gratis vanaf €79)
€ 9,99
€ 9,99 -
SE, PL, SI, IE, HU, IT, PRT, ES, CZ, SK, LT, LV, EE, LI, MC
€ 14,99
€ 14,99 GRATIS
Wereldwijd + Overige Europese landen
€ 29,99 € 29,99 GRATIS

Afhalen op een Service Punt - PostNL of DPD

Klanten binnen Nederland (via PostNL) en sommige andere Europese landen (via DPD) kunnen gebruik maken van 'Afhalen op een Service Punt'. Vul altijd eerst je eigen adresgegevens in. Verderop in het bestelproces, bij de keuze van 'Verzendmethode', kun je kiezen voor een PostNL of DPD-afhaallocatie bij jou in de buurt. Dit kan 1 werkdag langer duren. 

Levertijd binnen Nederland

Wij doen altijd ons uiterste best je bestelling snel bij je af te leveren. Zie hieronder wat je kunt verwachten. Bestellingen binnen Nederland worden standaard tussen 17:00 - 22:00 uur afgeleverd.

Vóór 23.59u besteld op Verwachte leverdag**
Maandag: Dinsdag
Dinsdag: Woensdag
Woensdag: Donderdag
Donderdag: Vrijdag
Vrijdag: Maandag***
Zaterdag: Maandag
Zondag: Maandag

**Aan deze verwachting kunnen geen rechten worden ontleend. Levering op Waddeneilanden +1 werkdag. Het kan voorkomen dat er door extreme drukte of weersomstandigheden vertraging optreedt. Op feestdagen worden er geen pakketten verzonden of bezorgd.
***Wil je je pakket op zaterdag ontvangen? Bestel dan vóór vrijdag 17:00u en kies voor Zaterdaglevering bij 'Verzendmethode'

Levertijd buitenlandse zendingen

Houd er voor zendingen naar België, Duitsland en Luxemburg rekening mee dat het 1 werkdag langer kan duren voordat je pakket wordt afgeleverd. Voor overige landen in Europa geldt dat het 2 tot 5 werkdagen kan duren voor een pakket wordt afgeleverd. 

Euphoria levert ook wereldwijd. Zendingen buiten Europa doen er meestal 1 tot 3 weken over om te arriveren. Je ontvangt altijd een Track & Trace-code. Hoe verder weg de bestemming vanaf Nederland, hoe langer het doorgaans duurt. 

 

Retourneren

Download hier het Herroepingsformulier + Informatie rondom Retouren

LET OP: Niet alle producten kunnen teruggestuurd kunnen worden. Het gaat om uitzonderingen op het herroepingsrecht op grond van hygiënische redenen en artikelen die van persoonlijke aard zijn. Alle seksspeeltjes, glijmiddel, condooms en sommige andere artikelen waar de verzegeling van verbroken is kunnen we (logischerwijs) niet accepteren i.v.m. hygiëne en veiligheid van onze klanten. 

Herroepingsrecht

14 dagen bedenktijd + 14 dagen tijd voor retour sturen

Bij een online aankoop heb je het recht om je aankoop in het echt te bekijken voordat je besluit of je jouw aankoop wilt houden. Je hebt na ontvangst 14 dagen om te beslissen. Wil je afzien van de aankoop dan dien je dat binnen die periode aan ons te melden. Ná het aankondigen van je besluit om te retouren heb je nogmaals 14 dagen om je aankoop te retourneren.

Je hoeft geen reden op te geven voor je retour, maar we zullen je misschien wel vragen naar je reden. Dat doen we om je misschien toch nog verder te kunnen helpen. En dat doen we graag! Maar je bent dus niet verplicht om een reden op te geven.

Er hangen voorwaarden vast aan het retourneren. Zo mag bijna alle kleding / lingerie gepast worden, maar alleen over je eigen ondergoed. De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden als de verzegeling verbroken is: kousen, bodystockings en panty's, seksspeeltjes in de ruimste zin van het woord, condooms, glijmiddel, tampons, menstruatiecups, SOA-testen, libidomiddelen, (stimulerende) gels e.d.

Voor uitgebreide informatie over retourrecht lees onze Algemene Voorwaarden bij het kopje herroepingsrecht en de uitsluitingen van dit herroepingsrecht daaronder.

Verzendkosten voor het retourneren op basis van het herroepingsrecht zijn voor eigen rekening.

Beschadigde of niet compleet geleverde producten

Is jouw product beschadigd of niet compleet geleverd? Dan heb je vanzelfsprekend recht op een vervangend artikel. Meld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan ons dat je geleverde product beschadigd of niet compleet is. Uiteraard betalen wij de retourkosten van het beschadigde artikel en de verzendkosten van het vervangend exemplaar.

Retouradres

Retourneren van producten kan naar:

Euphoria (of gebruik de naam: Postorder)
Lindegracht 43
8441GK Heerenveen
Nederland

Twijfel je of jouw artikel geretourneerd mag worden? Neem contact met ons op. We helpen je graag.