• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & Retourneren

Je kunt bij Euphoria van de volgende dingen uitgaan:

  • Gratis verzending (NL) bij besteding vanaf € 20
  • Altijd discreet verpakt en geleverd
  • Geen bedrijfsnaam als afzender en onherkenbare doos
  • Je bestelling wordt nooit bij de buren afgeleverd
  • Liever niet thuisbezorgd? Kies voor elke gewenst PostNL afhaalpunt
  • Ons team staat altijd klaar voor het beantwoorden van al je vragen

 

Standaard verzendkosten - Altijd discreet geleverd

Besteding van:
€0 tot €20
Vanaf €20
Vanaf €50
Vanaf €150
Afhalen in onze winkel (Heerenveen)
GRATIS
-
-
-
Binnen Nederland + PostNL PakjeGemak (afhaalpunt)
€ 4,95

GRATIS

-

-
EUR: BE / DE / LUX / UK (+1 werkdag)
€ 9,95
€ 9,95 GRATIS -
EUR: AUT /DK / FR / IT / PRT / ESP / CZ / SK
€ 14,95
€ 14,95
€ 14,95
GRATIS
EUR: FIN / SWE / PL / SI / IRL / HU
€ 19,95
€ 19,95 € 19,95 GRATIS
EUR: BG / LV / EST / LTU / RO
€ 29,95
€ 29,95 € 29,95 GRATIS
WORLDWIDE SHIPPING + Rest EUR 
€ 23,95
€ 23,95 € 23,95 GRATIS

 

PostNL PakjeGemak - en overige opties

Klanten binnen Nederland kunnen gebruik maken van extra veel gemak via PostNL. Zo is het mogelijk je eigen afleverdatum en soms zelfs tijdvak te kiezen. Ook kun je kiezen voor het afhalen van je pakket bij een PostNL-afhaallocatie. Wanneer het jou uitkomt! Niet alleen handig, maar ook nog eens discreet. 

Voor extra verzendopties zoals avondbezorging of extra vroeg ophalen (indien beschikbaar) kunnen soms extra kosten berekend worden. De extra kosten worden duidelijk aangegeven en je kunt altijd kiezen voor standaard verzending.

Om te kijken welke opties er beschikbaar zijn vul je eerst je eigen adresgegevens in. PostNL bekijkt op basis van jouw postcode welke opties op dat moment beschikbaar zijn.

Retourneren

Erotische producten kunnen nooit zomaar teruggestuurd worden. Neem contact met ons op voordat je een product wilt retourneren.

Herroepingsrecht

Bij een online aankoop heb je doorgaans het recht om het product in het echt te bekijken. Binnen 14 dagen kun je beslissen dat je toch wilt afzien van de koop, wilt ruilen of het product wilt houden. Het kan zo zijn dat jij daar gebruik van wilt maken. Geef dit dan zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel door aan ons. Natuurlijk moet het product in de originele, onbeschadigde verpakking zitten en mag je het niet gebruikt hebben. 

Helaas is het in onze branche niet mogelijk om alle producten zomaar terug te sturen. Dit heeft te maken met de uitzonderingen van het herroepingsrecht. Sekspeeltjes en andere intieme producten kunnen na aankoop niet geruild of geretourneerd worden i.v.m. hygiënische redenen. 

Voor uitgebreide informatie over retourrecht lees onze Algemene Voorwaarden bij het kopje herroepingsrecht.

Beschadigde of niet compleet geleverde producten

Is jouw product beschadigd of niet compleet geleverd? Dan heb je vanzelfsprekend recht op een vervangend artikel. Meld zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan ons dat je geleverde product beschadigd of niet compleet is.

Retouradres

Retourneren van producten kan naar:

Euphoria (of gebruik de naam: Postorder)
Lindegracht 43
8441GK Heerenveen
Nederland

LET OP: Stuur nooit zomaar producten terug. Neem eerst contact met ons op en zorg voor een begeleidend schrijven. Het is belangrijk te weten dat lang niet alle producten gertourneerd kunnen worden bij Euphoria. Verzendkosten voor retourneren zijn bij ruilen e.d. altijd voor eigen rekening. Bij beschadigde producten nemen wij uiteraard de verzendkosten voor onze rekening.