• Lorem ipsum

Bij Euphoria kun je ook terecht voor zeer leuke workshops! Wat is er nou leuker dan met je vriend(inn)en of zelfs met vreemden leuke ervaringen te beleven en interessante weetjes op te doen. 

Momenteel bestaat ons aanbod workshops uit: 

  • Workshop "Dildo Maken"
  • ...
  • ...
  • ... (meer volgt)

Workshop Dildo Maken

Bij Euphoria kun vanaf nu jouw eigen 100% lichaamsveilige, unieke siliconen dildo maken. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een groep vrienden en/of vriendinnen. Perfect voor teamuitjes, vrijgezellenfeestjes of gewoon zomaar.

Ook individueel!
We gaan ook datums inplannen waarbij iedereen zich individueel kan inschrijven voor een gemengde groep. Deelname aan deze datums kun je "kopen" op onze webshop. Bekijk hier voor individuele opgave en kleine groepen

Een avond vol plezier!
De hele avond zal natuurlijk vol zitten met geweldig veel plezier voor iedereen. En... iedereen krijgt zijn/haar zelfgemaakte dildo natuurlijk mee naar huis! Voor in de vensterbank of natuurlijk voor in je nachtkastje! 

De workshop "Dildo Maken" vindt plaats in onze winkel in Heerenveen en duurt ongeveer 2,5 uur.

Min. aantal deelnemers: 10 personen
Max. aantal deelnemers: in overleg
Tijdstip + dag: in overleg
Kosten: €59,99 p.p. (incl. dildo)

Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan nu contact met ons op.

 

Overige workshops

Er zitten nog meer workshops bij Euphoria in de pijplijn. En we staan altijd open voor suggesties. Heb jij een idee? Neem contact met ons op en deel het met ons.