• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Siliconen dildo’s - hygiënisch en 100% lichaamsveilig

Nog niet zo lang geleden was het heel normaal dat je dildo's kocht met giftige weekmakers. Die tijden zijn gelukkig voorbij. Siliconen dildo's zijn de nieuwe standaard geworden en de beste koop je hier: bij Euphoria.
Merken
Materiaal
Eigenschappen
Diameter
Lengte
Kleur

Siliconen dildo’s - hygiënisch en 100% lichaamsveilig

Siliconen dildo's zijn gemaakt van synthetisch materiaal dat veilig is voor je lichaam. Waren dildo's vroeger gemaakt van PVC (net als je regenwaterafvoer) met daarin giftige weekmakers, nu is siliconen gelukkig de nieuwe standaard. Het is lichaamsveilig, stinkt niet, smaakt nergens naar. Geweldige bijkomstigheid is dat het niet-poreus materiaal is. Je kunt siliconen speeltjes daarom altijd weer hygiënisch schoonmaken, omdat bacteriën zich alleen óp en niet ín het materiaal kunnen nestelen. 

Siliconen seksspeeltjes zonder elektronica/batterijen/accu kan je prima uitkoken in een pan met alleen water om grondig schoon te maken / steriliseren. Doe dit nóóit met toys die elektronica bevatten (zoals vibrators). En doe dat ook nóóit met andere materialen dan pure siliconen, gehard glas of rvs.