• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vaginaballen & trileitjes

Of je nou vaginaballetjes zoekt om je bekkenbodemspieren te trainen of een trileitje om stiekem verwend te worden door je partner met afstandsbediening, op deze pagina vind je ze allemaal, Gebruik de filters om verder te zoeken, of vraag ons om advies!
Merken
Materiaal
Eigenschappen
Diameter
Lengte
Kleur

Vaginaballen & trileitjes

Bekkenbodemspieren trainen? Na een bevalling zijn de spieren van de bekkenbodem vaak wat losser geworden. Dit voel je ook tijdens de seks! Wil je deze spieren nou wat strakker trainen? Gebruik dan eens vaginaballetjes. Deze helpen je de spieren te stimuleren en zo wordt je wat strakker.

Over het algemeen geldt, hoe groter en lichter hoe makkelijker het is om de balletjes in te houden. Heb je dus kleine en zware balletjes op het oog, deze zijn wat moeilijker in te houden en kun je beter aanschaffen als je de lichtere balletjes makkelijk kunt inhouden.

In de meeste balletjes zit een ander balletje wat beweegt als jij je beweegt, zo voel je de beweging van de balletjes als je ze in hebt. Dit is dus niet alleen leuk om je spieren mee te trainen, maar ook om stiekem onder je kleding te dragen.

Ook trileitjes worden vaak stiekem onder kleding gedragen. Deze kun je bedienen met een afstandsbediening door bijvoorbeeld je partner. Leuk als jullie op visite gaan bij je schoonouders...

Alle vaginaballetjes en trileitjes al bekeken, maar kom je er nog niet uit? Vraag ons om advies of kom langs in onze winkel in Heerenveen! We helpen je graag om de juiste keuze te maken en geven je graag tips en advies!