• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandvibrators - Krachtige massagevibrators

Wandvibrators of massagevibrators zijn populair. Ze zijn er voor iedereen die houdt van diepe trillingen en intense orgasmes: bijna iedereen dus! Er zijn oplaadbare varianten en snoer-varianten. Advies nodig? Je mag ons altijd alles vragen.
Merken
Diameter
Lengte
Kleur
Materiaal
Eigenschappen
Doxy No. 3
€169,95
+
-17%
PalmPower PalmPleasure opzetstukken
PalmPleasure opzetstukken
€29,95 €24,95
+

Wandvibrators - Krachtige massagevibrators

Deze magic wandvibrators zijn krachtige massagestaven die voornamelijk gebruikt wordt voor externe stimulatie. Je kunt ze voor seksueel plezier gebruiken op schaamlippen & clitoris, penis, ballen, perineum of tepels. Maar ze doen het ook erg goed als massage-apparaat wanneer je last hebt van je rug of ander lichaamsdeel. De diepe trillingen trillen vastzittend spierweefsel heerlijk los.

Ze zijn populair in BDSM sekssessies waar ze vaak gebruikt worden als "marteltuig" en iemand dwingen om vaak & heftig achter elkaar klaar te komen. Maar ze zijn ook erg populair om erg lang mee te teasen en voor snelle orgasmes. Doe er mee wat jij wilt en zorg ervoor dat het lekker is :)

Sommige wandvibrators hebben opzetstukken. Die vind je ook in deze categorie. Omdat de afmetingen van elke vibrator anders zijn, passen ze niet altijd. Kijk vooraf goed welke opzetstukken geschikt zijn. Dit staat er bij vermeld. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.